ADAY ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Okulumuzu tercih edecek genç arkadaşlarımızın dikkatine!!!

24.10.2014 1069

Vizyon: Var olan fırsatları değerlendiren, yeni fırsatlar sunan bir okul olmak.

Misyon: Toplumun değerlerine ve evrensel insani değerlere saygılı, erdemli öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: MELİKE YALIM - VETERİNERLİK - FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÖZGÜR YALIM - YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ - FIRAT ÜNİVERSİTESİ BİRNUR SERİN - TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ - NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ AYHAN SOLMAZ - İŞLETME FAKÜLTESİ - SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MURAT ÖZDEMİR - SANAT TARİHİ - KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ KARDELEN KARATEKE - CEZA VE İNFAZ KORUMA MEMURLUĞU - RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ ÜMMÜFEYZA KAYADİBİ - TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI - KARAMANOĞLU MEHMET BEY ÜNİVERSİTESİ HALİME TÜRKEN - İLAHİYAT FAKÜLTESİ - BOZOK ÜNİVERSİTESİ ŞERİFE SARIYAR - SAĞLIK YÖNETİMİ - NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ VE NİCELERİ...

BÖLÜMLERİMİZ:

1.ANADOLU İMAM HATİP ROGRAMI(DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ)

meb_iys_dosyalar/42/23/973973/dosyalar/2020_06/05180538_ImamHatipTanitimKitapcigi.pdf

2.ANADOLU LİSESİ PROGRAMI(ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ)